Realtor

38consultant

66 68 Hagley Road

Overview

Wat is de belangrijkste vaardigheid in poker?

Maar het hebben van goede mentale hulpmiddelen is nuttig voor het benaderen van deze vragen. Als je jezelf uit die soort val kunt halen, waar je zo bang bent om iets te doen, dan zul je over het algemeen merken dat je een beter begrip hebt van wat er gaande is, en daarom goede beslissingen vaker nemen. Een van de grote vragen in sporten (inclusief poker) is hoe ver je een bepaalde speler moet duwen (bijvoorbeeld, hoeveel moet je inzetten om een verhoging op te roepen)?

Hoeveel moet je veranderen als je achterblijft in een toernooi? Deze vragen zijn moeilijk te beantwoorden omdat ze zeer emotioneel en zeer persoonlijk zijn. Heeft de speler een bereik? Zijn ze al in de outs geplaatst? En er is absoluut geen limiet aan hoeveel statistieken je in je hoofd kunt hebben (vooral met bots). Hebben ze een set van twee eerder gezien? Er zijn veel factoren die op elk moment in het spel komen die van invloed zouden zijn op de statistieken van een persoon.

Bijvoorbeeld: Hoe snel noemden ze preflop? Dit alles kan een enorm verschil maken. Heeft iemand het allemaal naar binnen geduwd? Het is niet dat je de geest moet kunnen lezen of de intenties van iedereen moet kennen, maar als je de volgende Daniel Negreanu wilt worden, dan moet je die emoties en psychologie kunnen lezen en spelen. Wanneer de shit de fan raakt en je zit tegenover een man met AK’s, moet je je hand heel goed kunnen spelen op basis van wat je hem ziet doen.

Ja, dat resumeert het vrijwel. Je moet ervoor zorgen dat je op zoek bent naar verhalen en ze vervolgens naar je voordeel gebruiken. Mijn beste gok zou een combinatie van twee dingen zijn: geluk en ervaring. Reacties op Deze discussie. Veel geluk zal u toelaten om uw hand over een zeer grote set van kansen en zien uw geld winnen of verliezen. Ervaring helpt als je slechte kaarten krijgt. Dat is het eerste wat ik merkte. Hij had net een enorme hand verloren, en ik wist dat hij erover nadenkt om me de hele weg naar de trein te bellen.

Nou, ik liep terug naar mijn kamer en het was alsof hij wist dat ik niets had omdat hij zijn hoofd draaide en rechtop naar me keek terwijl ik langs liep. Een goed voorbeeld hiervan is de man die ik heb verslagen op de WSOP. Hij had AK’s, https://du.poker-files.com/ geschikte connectoren, dus ik vouwde en ging naar huis met de 120 grand. Het was de eerste keer dat ik een hand zo goed maakte zonder echt uit te vinden wat hij zegt Dus ik controleerde mijn zak, zag een paar losse c-c’s en een J, en ik ben als “Hey, ik heb de noten” en ik riep hem neer met die hand.

Daily Views

Write a Review

Compare Properties
Add properties to compare.